DIVA е новата бърза бариера на холдинга Beninca за автоматизиране на проходи до 3 м. Тя е снабдена с безчетков мотор предлагащ голямото предимство за поддържане на въртящия момент постоянен дори при промяна на скоростта на двигателя. По този начин се гарантират висока производителност, надеждност, плавност в движението, както и дълъг живот на двигателя, което е идеалното решение при много интензивна употреба. Скоростната кутия е в маслена баня, а времето за отваряне на бариерата е 1 сек. Електрониката на новата бариера включва трансформатор 115/230 Vac, вграден приемник 433,92 MHz с възможност за запаметяване на 512 ARC кода и енкодер.

DIVA може да се свърже лесно със системата за домашна автоматизация или системите за управление на паркирането чрез сериен порт. Снабдена е с вградено зарядно устройство за батерии, което позволява използването и дори при липса на електричество. Посредством допълнителни платки SIS може да се постигне синхронизация при отваряне на две насрещно разположени бариери.

Позицията на контролния панел в горната част на бариерата е със степен на защита IP54 и го прави лесно достъпен. DIVA е снабдена с вградени LED светлини, които могат да работят освен като мигащи светлини и като плътна светлина или светофар червено-зелено.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *