Benincà Group обяви придобиването на Seav Srl. – италианска компания лидер в производството на електроника и софтуер на пазара за домашна автоматизация.

Seav Srl., базиран в Озимо (провинция Анкона) е с 23 служители и повече от 40 години проектира и разработва продукти и решения, които отговарят на нуждите на много различни сектори – от автоматизация на портали, ролетни щори, сенници и перголи до електроника за кухненски аспиратори.

Това придобиване следва това на Apromix RFID Srl. миналата година и демонстрира желанието на групата Benincà, добре поставена и в чужбина с 11 дъщерни дружества, да продължи да инвестира в италианския пазар.

„Това придобиване, заедно с придобиването на Apromix RFID Srl през 2022 год., обогатява нашите умения и ноу-хау и ни позволява да удовлетворяваме по-добре потребностите на нашите клиенти в Италия и по света. Ние вярваме, че е от решаващо значение да продължим да инвестираме в технически опит, за постигане на по-нататъшен растеж в такава динамична бизнес област.”, коментира Луиджи Бенинка, основател и главен изпълнителен директор на Automatismi Benincà.

С продуктите на Seav Srl. Можете да се запознаете от последния каталог на компанията:

https://beside.bg/catalogs-files/SEAV2024-CatalogueLow.pdf

Те вече са налични и в складовете на Бисайд ООД, филиал на италианския холдинг в България.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.