Най-горе Go to Top

Beside.BGДобре дошли

Свържете автоматично вашата кола с останалата част от цифровия си живот. Бъдете в крак с автоматиката за гаражни врати и контрола за достъп на фирма БИСАЙД ООД!

Beside.bg Beninca 1

 Кои сме ние:
 Ние сме филиал на BENINCA Holding (Италия) и вече 14 години предлагаме на българския пазар безупречно качество на всякаква автоматика за гаражни врати, плъзгащи и двукрили портали, радарни врати, охранителни ролетки, паркинг бариери, боларди, антипаркинг устройства, контрол на достъпа и много други. Всичко, от което се нуждае вашият гараж, паркинг или паркомясто, може да поръчате при нас на разумни, достъпни и конкурентни цени.

 Защо да изберете нас:
 В продължение на повече от десетилетие нашите автоматични гаражни врати и  устройства за контрол на достъпа работят надеждно. Това е най-добрата ни реклама и можем само да се гордеем, че имаме изградено доверие и истински взаимоотношения с нашите клиенти. Това е нашият начин за правене на бизнес!
Ние вярваме, че Вашата безопасност и дълголетие на Вашата инвестиция в гаражна врата, портал, бариера или друго устройство за контрол на достъпа, зависи от квалифицирана, внимателна инсталация и качествен монтаж. Ние сме сред лидерите в автоматизацията на гаражни врати и механизми за контрол на достъпа и можем да Ви осигурим най-добрата услуга по монтаж и инсталация, независимо в коя точка на страната се намирате.

 Какво да очаквате от нас:
 Нашият екип от обучени техници ще ви помогне да определите всеки проблем, който може да имате с гаражната врата, автоматиката и задвижващите  механизми или всеки един компонент, без значение от марка или размер на вратата.
Автоматичните задвижвания предполагат и превантивна поддръжка, която ще гарантира дълготрайният живот на вашата система, и която ние също можем да Ви осигурим.Beside.bg Beninca 2

 Какви услуги предлагаме:
 Ние от фирма БИСАЙД ООД, предлагаме на нашите клиенти: монтаж и настройка на автоматиката, контрол на достъпа, гаранционно и извънгаранционно обслужване, ремонтен сервиз. За всичко това може да се доверите на утвърден представител за страната. Изборът на автоматика за гаражни врати, портали и ролетки е правилният щом пазарувате от дългогодишният италиански производител BENINCA Holding с представителство и дистрибуция вече и у нас.

С нашите услуги може да разчитате още на изключително ниво на обслужване на клиентите, качество, както на самите гаражни врати, контрол на достъпа, така и на всички аксесоари за жилищни и търговски приложения, които предлагаме.

Изберете от следните продукти и услуги:

Цялостни решения за изработване и монтаж на всякакви типове автоматизирани външни врати и портали със съдействието на наши партньори.

Подробна техническа информация и по въпроси за безплатна оценка, поправка, монтаж, подмяна или нова покупка на гаражна врата и/или система за контрол на достъпа, свържете се с нас днес!

За контакти:

  • гр. София , ПРОДАЖБИ, София 1505, бул. "Ситняково" № 50А,тел: (02) 944 30 16 / (02) 944 52 27 / email: sales@beside.
  • гр. София , СЕРВИЗ, София1505, ул. Оборище 102, офис 5, тел: (02) 944 22 36 / (02) 944 22 63 / email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • гр. Пловдив 4000, ул."Родопи" № 4, тел: (032) 660576; 0878 336 633 / email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • гр. Варна 9000, бул. "Владислав Варненчик" № 142-14, тел: (052) 601 673; 0878 225 522 / email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • гр. Бургас 8000, ул. "Цар Симеон I"№ 74, тел: (056) 821 074; 0878 448 844 / email:Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • гр. Велико Търново 5000, бул."България" № 22, тел: (062) 620563; 0878 558 855 / email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Ще очакваме с нетърпение да се запознаем!

Нашите продукти

С престоя си в нашия сайт, вие се съгласявате да използвате бисквитки. Съгласен съм Научете повече