Най-горе Go to Top

Beside.BGЗа нас

“ИНВЕСТИТОР В КАЧЕСТВО”

ДЪЛГОСРОЧНА СТРАТЕГИЯ ЗА УСПЕХ

BENINCA – ЕДИН ОТ СВЕТОВНИТЕ ЛИДЕРИ В ОБЛАСТТА НА АВТОМАТИЧНИТЕ ЗАДВИЖВАНИЯ

Face2FaceБисайд ООД е филиал на италианския холдинг BENINCA, който е на четвърто място в света по проектиране, производство и комплектовка на автоматични системи за задвижване. Фирмата е основана преди повече от тридесет години от братята Алдо и Луиджи Бенинка. Опит, традиция и семеен дух са водещи принципи в работата им. Седалището на компанията се намира в района на гр. Виченца - Италия. Върху 10 хил. кв. м. закрита площ са разположени трите завода на Beninca. Компанията продава в цял свят. Най-голям пазар за изделията й е Западна Европа, като на първо място е Франция. В Източна Европа, фирмата е водеща по продажби за този бранш - в Полша, Русия, Украйна и Румъния. Традиционната й политика е да присъства директно на пазарите чрез дъщерни фирми. Освен в България Benincà има филиали в Полша, Чехия, Франция, Испания, САЩ, Португалия, Индия.

Beninca предлага пълна гама от услуги, изцяло съобразени със спецификата на европейския пазар, както и решения, подчинени на изискванията за качество, сигурност, надеждност, прецизност, иновация и дизайн.

BENINCA е една от малкото фирми в бранша, която получи през 2013 г. италиански държавен сертификат 100% MADE IN ITALY. Сертификатът доказва недвусмислено, че всички продукти на BENINCA се произвеждат единствено и само в Италия.Освен гаранция за качество, това е и доказателство, че между продуктите на BENINCA, няма “скъпи и евтини серии”, няма модели с “европейски или азиатски произход” или други условности.Когато купувате продукт на BENINCA, може да сте сигурни, че е произведен в Италия и че е съответства най-строгите европейски индустриални практики и стандарти.

Beninca обезпечава с 2 години гаранция своите изделия и аксесоари.

Нашите продукти

С престоя си в нашия сайт, вие се съгласявате да използвате бисквитки. Съгласен съм Научете повече