Най-горе Go to Top

Beside.BGНовини

 • 05.04.2019
 • Beninca Holding и фирма Бисайд отбелязаха съвместно 40 и 15-годишнините от основаването си. Събитието се проведе в хотел Маринела в столицата в присъствието на над 70 гости от водещи компании в бранша. 

 

 • 13.06.2018
 • Италианската фирма Hi Motion, част от холдинга Beninca добави нови продукти към механичните си компоненти: комплект механизми за телескопична плъзгаща врата на релса. Това е система от водещи колела и ролки, базирана на телескопичен принцип. Този тип врати са практично решение за затваряне на големи отвори, при които пространството за прибиране на вратата отстрани е ограничено. Могат да покриват отвори с ширина от 4 до 16 и повече метра. Досега това е единственото истинско практическо решение за затваряне на проходи с такива размери. Подходящи са за дворове, складови комплекси, производствени площи и други сериозни инфраструктурни съоръжения, като паркове, стадиони, спортни площадки и др. Затварянето е функционално - спестява пространство, безопасно и същевременно естетично издържано, тъй като крие всички механизми за отваряне и плъзгане.  Телескопичната врата се състои от две части - система от един панел, който носи втората врата. Тази конструкция има четири опорни точки и свързана структура от платна. Вратата е много по-стабилна от линейната структура и това я прави по-устойчива на огъване в хоризонталната равнина (на вятър) и усукване. Този тип система позволява да се отвори до определена позиция вратата - по избор или да се плъзне изцяло, за да се използва пълната ширина на прохода.    Телескопичният портал има още една отличителна черта, когато е автоматизиран. Той се отваря с до два пъти по-голяма скорост от линейните врати, тъй като рамката и вътрешната врата влизат в движение едновременно.   Телескопичните плъзгащи се врати са невероятно надеждни, въпреки голямата дължина. При този тип система е лесно да се автоматизира процесът на отваряне и затваряне и има възможност за дистанционно управление.

  Всички необходими части и механизми за изработката на телескопични плъзгащи врати, както и автоматизация, съобразена с размерите им, се предлагат от филала наа Beninca Holding в България -  Бисайд ООД.


  Инсталиране на телескопични плъзгащи врати:

 

 • 18.05.2018
 • Бисайд представи новото мобилно приложение BeMove - за интелигентно управление през интернет на всички задвижвания за портали, врати, тенти и щори, вкл. и светлини в дома или офиса. Internet of Things (IoT) е нова концепция, която прави нещата да стават “интелигентно”, осигурявайки комфорт, безопасност, енергийна ефективност и достъп и управление чрез интернет.
  Платформата BeMove, позволява отдалечен достъп до контролен панел gateway (HOOP), който представлява интерфейса между приложението BeMove и свързаните с нея автомати на Benincà.  Предназначението й е централизирано управление на автоматите по всяко време и от всяка точка на света, само с няколко клика на Вашия телефон/таблет.
  HOOP се свързва посредством кодиран радио – канал с всичките инсталирани автомати в дома и офиса Ви и позволява да ги управлявате лесно и удобно от своя смартфон/ таблет. Управлението на системите, е както с приемници, така и с приемо-предаватели, като това Ви позволява да имате обратна информация за състоянието на портали, врати, щори и осветление. Вече няма да бъде необходимо да проверявате лично, дали светлините са оставени включени, щорите са вдигнати или портала и вратата са отворени. С BeMove Вие настройвате Вашите устройства, на база конкретен режим да работа, свързан с Вашия всекидневен ритъм на живот и то от разстояние. Може да виждате и променяте схемите на осветление в реално време. Позволява Ви да създавате различни графици и сценарии по дни и часове запаметявайки Вашето местоположение, за всеки обект по отделно.
  Интелигентната система BeMove, управлява до 16 потребителски профила и 64 устройства с радио-честоти. Предимство на системата е, че Вие можете да персонализирате достъпа на повече от един потребител /може да включите членове на семейството и офиса/. Вие определяте кой да има пълни, или ограничени права в панела за управление.
  Използвайки новото приложение, ще опростите и оптимизирате контрола на управление на всички устройства във Вашия вече интелигентен дом и офис. 

 

 

 • 24.04.2018
 • Бисайд представи най-новия си иновативен продукт - безшумните ламели за ролетни врати "FimaSilence".
  Приложението на ролетните щори в нашия бит се увеличава непрестанно. Те се използват за кооперации, магазини, складове, витрини и за затваряне на индустриални пространства. Съществен недостатък при тях винаги е бил високият шум при движение. Когато става дума за жилищни кооперации или магазини в близост до тях, шумът се превръща в изключително неприятен дразнител. Този проблем вече е решен с помощта на новите безшумни ламели на Fima.
  Тези ламели са произведени от 2 слоя поцинкована ламарина запълнени със слой смола. Общата им дебелина е 0,9 мм. Комбинацията от тези материали намалява шума и вибрациите на вратите с 50 до 80%. Благодарение на новата технология получаваме по-малко шум без допълнителни уплътнения и инвестиции.
  Основно предимство на ролетния тип врати е, че позволяват максимално използване на пространството и не заемат много място. А сега, с новите ламели, ще се получи безшумно и незабелязано използване на помещенията по всяко време на денонощието.
  Новите продукти на FIMA вече са налични в магазинната мрежа и складовата база на Бисайд в страната.

 • 15.03.2018
 • Beninca пусна на пазара новия тип дистанционни управления от серията Happy. Те се предлагат с 2 или 4 канала и освен с променен дизайн са и с намален размер спрямо предшественика си TO.GO. Версиите на предавателите са две: VA (в зелен цвят) и AK (в червен).

  VA дистанционните поддържат ARC (Advanced Rolling Code) и Rolling Code. AK версията поддържа ARC (Advanced Rolling Code) и фиксиран код.

  При желание може да се поръчват капачки (по 30 бр. мин.) с различен от стандартните цвят.

  Най-същественото нововъведение е, че вече може на 1 дистанционно да се програмират различни видове кодиране: прим. на 1 канал да е ARC, а на другия да е RC. Затова и новите дистанционни са малко по-скъпи от TO.GO.

   Новите дистанционни вече са в магазинната мрежа на Бисайд.

 

 

 • 12.03.2018
 • Фирма Бисайд, филиал на италианския холдинг Beninca, по традиция взе участие в специализираното изложение за сигурност и безопасност  Security Expo, което тази година се проведе от 7-ми до 10-ти март в сградата на Интер Експо Център град София.

  На щанда на Бисайд бяха изложени действащи модели на бариери, боларди и антипаркинг устройства, както и различни видове автоматични задвижвания предлагани от фирмата.

  Фокус в тазгодишното представяне на изложението бяха новите домофони на Beninca, двигателите за щори и сенници Cherubini, безшумните ламели за ролетни врати на FIMA и най-бързия двигател за плъзгащи врати на пазара BULL 624 Turbo.

 

 • 20.02.2018
 • Фирма Бисайд обяви официално партньорството си със световния лидер в производството на двигатели за щори и сенници Cherubini Италия. Бисайд вече е дистрибутор за България на италианския гигант. Продуктите на Cherubini бяха представени в шоурума на Beninca в гр. София в присъствието на представители на най-големите фирми в бранша.

 • 29.01.2018
 • BENINCA – Италия, освен автоматика за контрол на достъпа, вече предлага луксозни интеркоми (домофони).

  Интеркомите на BENINCA вече са в магазинната мрежа на Бисайд ООД - филиал на BENINCA в България.

  Производството е организирано във Великобритания, на база стратегическо партньорство с водещ производител на комуникационно оборудване.

  Качеството на интеркомите на Beninca е  възможно най-високо, дизайнът им е уникален и се различават значително от масовите аналогични продукти на пазара.

  Насочени са към премиум сегмента на пазара.
 • 10.11.2017
 • Направете дистанционното си управление по-функционално. 
 • TO.CLIP е новият аксесоар за предаватели от серията TO.GO, който позволява поставянето на трансмитера в сенника или вентилатора на автомобила или прикрепването му директно към стената.
 • 03.10.2017
 • Beninca представи новата антена AWO 7B с продуктов код 9076062, която вече е комплектована с 5-метров екраниран кабел RG58. Новият продукт ще бъде наличен в магазинната мрежа на Бисайд в началото на ноември 2017-та год.
 • 09.08.2017
 • Beninca представи новия 24 Vdc мотор за плъзгащи се врати до 1500 кг BULL1524.

  BULL1524 e с вграден контролен блок и приемник и е подходящ за обекти изискващи висока интензивност на работа. Новият двигател носи няколко иновации по отношение на електронните функции. Вграденото превключващо захранване (85/265 Vac) позволява намаляване консумацията на енергия и в комбинация с новия електромотор гарантира повече от 200 000 цикъла на работа. Благодарение на интегрираната STC система е възможно точно изчисляване на хода на вратата и въртящия момент във всяка фаза на движението и. Виртуален енкодер оптимизира изходната мощност и избягва фалшиви амперметрични интервенции. Безопасността се осигурява от нисковолтовия двигател и функцията “phototest”, която позволява да се провери състоянието на устройствата за безопасност в началото на всяка маневра. Вграденият контролен блок е с LCD дисплей и интегриран приемник, който позволява запаметяването на предаватели само с иновативното кодиране на Advanced Rolling Code (до 2048 кода). Bull1524 се характеризира и с изключително бърза и лесна инсталация, благодарение на новата функция за самопрограмиране чрез дистанционно управление, която позволява програмирането на управляващото устройство директно през трансмитера. Снабден с вградено зарядно устройство за акумулаторни батерии, BULL1524 може да работи и при прекъсване на електрозахранването.

 • 22.05.2017

 • Beninca представи новата цифрова клавиатура IRI.KPAD.

  Уникална по рода си, тя се предлага в две версии – с окабеляване и безжична (ARC, 128-bit). Основни характеристики на IRI.KPAD са:

  -        алуминиев корпус за максимална защита против вандализъм;

  -        бърз и лесен монтаж на стена;

  -        механични бутони от хромиран метал и подсветка с LED светлина;

  -        сигнал за активиране чрез звуков зумер и LED светлинна индикация;

  -        индикация за погрешно въведен код;

  Новата клавиатура ще бъде налична от 1-ви юни 2017-та година в магазинната мрежа на Бисайд.

          

 

 • 01.03.2017
 • Фирма Бисайд, филиал на италианския производител на автоматични задвижвания Beninca в България, по традиция ще вземе участие в специализираното изложение за сигурност и безопасност Security Expo. Тази година то ще се проведе от 15-ти до 18-ти март в Интер Експо Център, град София.

  Фокусът в представянето на нови продукти тази година ще падне върху новото поколение дистанционни управления с революционното ARC (Advanced Rolling Code) 128-битово кодиране.

  Дистанционните предаватели To.Go на Beninca са познати от години на пазара с високата си надеждност, добър обхват и характерен дизайн.

  Новите модели To.Go ARC имат редица иновационни изменения.

  С цел подобряване нивото на сигурност, Beninca разработи нов тип кодиране – ARC (Advanced Rolling Code), което само по себе си представлява еволюция на ролинг кода. ARC кодирането се характеризира със 128 бита дължина на предавания код, срещу 64 на на старите дистанционни и на практика гарантира абсолютно ниво на безопасност. Новият тип кодиране прави предавателите To.Go невъзможни за клониране и ги превръща в ключов елемент от контрола на достъпа.

  Променен е и размерът на дистанционните управления и на бутоните. Те са по-компактни, като същевременно запазват италианския си дизайн в стил „клавиши на пиано“.

  На щанда на фирма Бисайд ще можете да разгледате и действащи модели на всички най-продавани продукти на Beninca – бариери, боларди, антипаркинг устройства, автоматики за портални и гаражни врати.

  Със сериозно присъствие на тазгодишното изложение ще бъдат и продуктите на HiMotions (от 2012-та год. част от холдинга Beninca) – предлагаща всички необходими части и аксесоари за сглобяването на врати на панти, плъзгащи, конзолни и висящи врати, както и части и материали, използвани в изработката на секционни врати и охранителни ролетки.

  На щанда на фирма Бисайд можете да получите компетентна техническа информация, както и консултации от специалисти на фирмата.
 • 24.01.2017

 • Италианският холдинг Beninca представи новия двигател за плъзгащи врати до 800 кг BULL8OM. Той е с предавка в маслена баня и представлява еволюирала версия на своя предшественик BULL8.

  Този модел е предназначен за обекти с висока интензивност на използване. Маслото за смазване позволява да се намали механичното износване на елементите, осигурява работа при ниски температури и дълъг живот на двигателя.

  BULL8OM се предлага в две версии – с механични и с магнитни крайни изключватели. Предимството на магнитните крайни изключватели е, че те осигуряват максимална сигурност и надеждност дори при екстремно ниски температури. Тогава, когато работата на механичните изключватели няма как да бъде гарантирана.

  В производството на BULL8OM са вложени съвременни иновативни материали. Така например, горният корпус е изработен от ABC материал, стабилизиран срещу UV лъчи, за да се гарантира по-добра устойчивост на стареене. Винтовете за закрепване на картера са от неръждаема стомана за да се предотврати повреда или ръжда. Зъбните колела са направени изцяло от метал за осигуряване на високо качество и най-вече надеждност.

  Блокът за управление се характеризира с двойна защита, гарантирана не само от картера на двигателя, но и от вътрешна пластмаса, която го предпазва от проникване на влага и животни

  Наличието на енкодер допринася за максимална прецизност във фазите на движение и спомага за допълнителна сигурност при препятствия.

  Централата за управление е оборудвана с интегриран LCD дисплей и радиоприемник с възможност да управлява две различни кодировки – HCS и ARC. Както всички нови блокове за управление на Beninca, тя притежава autoset функция на параметрите, което я прави изключително лесна и интуитивна при инсталиране.

  Новият двигател за плъзгащи врати до 800 кг BULL8OM вече е достъпен в магазинната мрежа на фирма Бисайд, филиал на Beninca Holding в България.

 • 13.10.2016 год.

 • Най-новата изключителната мигаща светлина - IRI.LAMP на BENINCA – Италия, беше представена в шоурума на Бисайд ООД в София.

  IRI.LAMP е сигнална мигаща светлина за портали, врати и бариери задвижвани от автоматика на Beninca.

  Окото е органът, чрез който човек влиза в контакт със заобикалящата среда, изживява емоции, гради бъдеще.

  В новата си линия IRIDE, Beninca се вдъхновява точно от това.

  IRI.LAMP е мигаща светлина, която благодарение на изключителната си форма изразява най-силно понятието за контакт, за продукта като истинско средство за комуникация.

  Централният отвор, който е характерен за цялата линия IRIDE, придава на мигащата светлина уникална форма, която я отличава от другите продукти на пазара. Има вградена антена и широк диапазон на захранване 20÷255 Vac/dc.

  IRI.LAMP е проектирана за лесно и бързо инсталиране, чрез интелигентни конструктивни решения, които опростяват продукта.

  В случай че инсталирането става към остарели инсталации или към централи, които вече управляват включването/изключването на светлината, е възможно да се деактивира вътрешната верига за премигване, като така импулсното управление се извършва от съществуващата ценрала.

  IRI.LAMP  е уникален продукт, харaктерен с нови визуални възприятия.

  Те ни позволяват да възприемаме истински обектите, което ги прави неразделна част от нас: очите ни разчитат реалността.

 • 29.09.2016 год.

 • Новият приемник ONE, с 4 канала, с широк диапазон на захранване 115-230 Vac, управлява тройно кодиране, Advanced Rolling Code, променлив код и фиксиран код, като така позволява лесно управление във всякаква среда и ситуация чрез продукт, отговарящ на всяко изискване.

  Новото кодиране ARC , Advanced Rolling Code, е една от големите новости на 2016 г. и позволява да се постигне абсолютно ниво на сигурност, благодарение на дължината на предавания код, 128 bit. Има два входа за команди по кабел, ONE.4 е съвместим с новия програматор Advantouch.

  Използването на Advantouch с новия приемник, позволява лесно и бързо управление на сложни инсталации или на такива, които се характеризират с много консуматори, но преди всичко дава възможност за лесно и бързо актуализиране на фърмуера на приемника.

  Възможността да се зададе парола чрез дисплея, осигурява също максимална сигурност в случай на евентуални намеси на трети лица, приемникът получава функционалност, налична за най-модерните централи на Benincà.

 • 19.09.2016 год.

 • Beninca представи новия модел бариери EVA за светъл отвор до 8 метра.

  Те се характеризират с висока надеждност, сигурност и бързо и лесно инсталиране. Новата бариера EVA.8 гарантира максимални работни характеристики благодарение на наличието на абсолютен енкодер, който позволява осъществяването на революционен контрол над движението на гредата, без да се губи репера за позиция и на устройството STC System за точно изчисляване на въртящия момент.

  Точно това устройство позволява да се предотвратят фалшиви задействания на амперметъра и улеснява работата на монтажника по отношение на спазването на европейските стандарти. EVA.8, както и другите бариери от ново поколение EVA, се характеризира с ниска консумация в режим на готовност, благодарение на импулсното захранване с широк диапазон 85-265 Vac. Лесно и бързо актуализиране на софтуера благодарение на устройството ADVANTOUCH!

 • 06.04.2016 год.

 • Beninca представи ново поколение дистанционни управления от фамилията TO.GO.

  Дистанционните предаватели  TO.GO на Beninca са познати на пазара с характерния си дизайн, добър обхват и висока надеждност.

  Новите модели дистанционни имат следните иновационни изменения:

  ТЕХНОЛОГИЧНИ ИНОВАЦИИ:

  С цел подобряване нивото на сигурност на дистанционното управление, Beninca разработи ново ARC(advancedrollingcode)  кодиране, което представлява еволюция на ролинг кода.  

  ARCепо-съвършено ролинг код кодиране благодарение на дължината на предавания код  (128 бита, срещу 64 на настоящите предаватели) и гарантира абсолютно ниво на безопасност. Новото кодиране прави предавателя TO.GO невъзможен за клониране и го превръща в ключов елемент от контрола на достъпа.

  НОВ ЕСТЕТИЧЕН ВИД:

  Новият излъчвател TO.GO притежава функционални и компактни бутони.

  Променен е размерът на дистанционните и на бутоните, като се набляга на  ергономичността на новите дистанционни.

  Новият облик ще запази италианският дизайн на фамилията дистанционни TO.GO в стил «клавиши на пиано» в цветове черно и бяло.

  Както и до сега, черната версия е за дистанционни с променлив код, бялата за дистанционни с фиксиран код. 

 

 

 

 • 04.02.2016 год.
 • Фирма Бисайд ще вземе участие в специализираното изложение за сигурност и безопасност Security Expo, което ще се проведе от 16-ти до 19-ти март 2016 год. в Интер Експо Център, град София.

  На щанда на Бисайд ще можете да видите действащи модели на бариери, боларди, антипаркинг устройства, както и различни видове автоматични задвижвания предлагани от фирмата.

  Ще имате възможност да видите в действие някои от най-новите продукти на Beninca – супер-бързият двигател за секционни врати Jim 3 ESA Turbo, новото поколение бързи бариери с вграден енкодер EVA.7 и др. Ще се запознаете с последните новости в електрониката и управлението на продуктите на Beninca.

  Ще получите и компетентна техническа информация и консултации от специалисти на фирмата.

 • 12.12.2015 г.

 • Новият супер-бърз двигател за гаражни секционни врати JIM.3 ESA Turbo на Beninca вече е на пазара.

 • Благодарение на увеличението на скоростта със 75% над стандартната версия на двигателите, JIM.3 ESA Turbo ще намали значително времето за отваряне и затваряне на вратите.

  Централата за управление позволява регулиране на скоростта в диапазона от 8,9 до 15,5 м/мин.

  Задвижването е оборудвано серийно с енкодерно устройство, което осигурява максимална безопасност и прецизност във фазите на движение на вратата.

  Система с амперметричен датчик спомага за откриването на препятствия и предотвратяването на удар. В двигателя е вградена енергоспестяваща сервизна LED светлина.

  Работата на JIM.3 ESA Turbo е гарантирана дори при отпадане на основното захранване, ако бъдат свързани батерии, които се поместват идеално в мотора.

  Двигателят е оборудван и с енерго-спестяваща система ESA, която свежда консумацията на ток почти до нула, когато системата е в покой.

  Официалното представяне на JIM.3 ESA Turbo беше на Световното изложение за конструктори BIG 5 в Дубай в края на ноември 2015-та.

 • На 9-ти октомври 2015 год. фирма Бисайд - филиал на Beninca Holding в България, представи новите подземни двигатели за двукрили портали на Beninca - DU.IT и DU.350.

   

  Подземните двигатели са идеалното решение за случаите, в които се изисква да се съчетаят качествената автоматика с красивата двукрила врата.

  В страните от Западна Европа и особено във Великобритания, красотата на вратите е издигната в култ и по тази причина подземните двигатели са сред най-предпочитаните решения.

  На снимката може да се види типичен английски двукрил портал с двигатели DU.350.

   

  Beninca е с над 30 години опит в производството на подземни двигатели , като не спира да разработва иновациионни  подобренията за новите модели.

  Така например, за модела DU.350NGE за врати с крила до 4 метра, Beninca използва чугун за главната предавка на двигателя. Тази промяна осигурява максимална надеждност при тежки и масивни врати. Подобрението превърна продукта DU.350  в абсолютен лидер на пазара в този клас двигатели.

   

  Двигателите DU.IT и DU.350 работят на 230 Vac или 24 Vdc и всички версии са оборудвани с абсолютен енкодер, който позволява максимална прецизност във фазите на движение на крилата.

 • 29.04.2015 г.
 • Двигателите на Beninca от сериите BULL10M, BULL15M i BULL20M вече са оборудвани с нов магнитен енкодер (на мястото на досегашния оптичен). Предимствата спрямо досегашното решение са:
 •      - по-голяма точност при маневрите
 •      - по-добро регулиране на движението
 •      - подобрена надеждност поради по-здрава механика

 • 18.03.2015 г.
 • Фирма Бисайд ООД ще вземе участие в Международната специализирана изложба за цялостни решения за сигурност и безопасност Security Expo, която ще се проведе от 25 до 28 март 2015 год. в Интер Експо Център.
 • На щанда ще можете да видите действащи модели на бариери, боларди, антипаркинг устройства, както и различни автоматични задвижвания предлагани от фирмата.
 • Ще получите и компетентна техническа информация от наши специалисти.
 • 21.01.2015 г.
 • Фирма Бисайд ООД достави и монтира автоматични електромеханични боларди на италианската фирма Beninca, които ще регулират достъпа до улица „Александровска” в Русе, предаде БНТ. Реконструкцията на главната улица в града донесе много промени за движението и достъпа на превозни средства. Болардите се управляват дистанционно и имат вградена система против замръзване, обясни главният архитект на Русе – Живка Бучуковска.
 • От общината се надяват, че с новата придобивка ще се реши проблема с паркирането на превозни средства върху новата настилка на улица „Александовска”.
 • 07.01.2014 г.
 • ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ: УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, МОЛЯ ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ИЗМАМИ
  Като филиал в България на BENINCA Holding – Италия, фирма Бисайд ООД е единствен вносител и дистрибутор на автоматиката с марка BENINCA.
  Има вече няколко случая на измами от страна на фирма ГКГ Аутоматикс с управител Иван Вартоломеев, който се представя за вносител на изделията на BENINCA.
  Схемата на измамите е една и съща: измамените клиенти поръчват на ГКГ Аутоматикс автоматика на много атрактивни цени и плащат аванс.
  След това Вартоломеев “изчезва” с аванса, като нито изпълнява поръчката, нито има начин да бъде открит повече. Моля, ако имате съмнения за измама да се свържете с нас.

 • 29.08.2013 г.
  Новите модели тубуларни двигатели с вграден контролен блок вече са на българския пазар. Като филиал на италианския холдинг "Beninca" ние предлагаме качествена автоматика за щори, която е 100% произведена в Италия. Моделите могат да бъдат разгледани и закупени в нашите магазини из цялата страна.

 • 01.07.2013 г.
  Вече предлагаме на българския пазар новите модели двигатели за ролетни врати "CAB SUPERBE", които са с обновен дизайн и подобрено действие. За допълнителна информация може да ни потърсите на познатите Ви координати.

 • 12.03.2013 г.
  Фирма "Бисайд" ООД участва на традиционното изложение "Security Expo 2013", провело се от 6 до 9 март 2013 г. На изложбата холдингът "Бенинка" бе утвърден за пореден път като производител на качествена автоматика на достъпни за българския пазар цени.

  Security 2013

 • 28.06.2012 г.
  "Бисайд" ООД вече предлага на българския пазар двигател T80 сертифициран по стандарта EN12101 за противодимни капаци/люкове. Двигателят е с максимална дължина на рейката 1 метър и може да бъде закупен от всички наши търговски обекти.

  T80

 • 28.03.2012 г.
  Посетете ни на изложението "Несебър Експо 2012" в Несебър от 10 до 13 април 2012 г. Можете да ни намерите на щанд 10, където ще получите компетентни отговори по всички въпроси, които ви интересуват в областта на автоматиката.

 • 25.02.2012 г.
  "Бисайд" ООД ще вземе участие на изложението "Safety & Security 2012", което ще се проведе в Интер Експо Център - София на 28.02 - 02.03.2012 г. На щанда може да се видят действащи модели на бариери и автоматични задвижвания, предлагани от фирмата, както и да бъде получена търговска и техническа информация от нашите специалисти.

  Security 2012

 • 25.08.2011 г.
  Серията от продукти "BYOU", предназначени за бърз и лесен монтаж от клиента, вече може да бъде закупена и на нашия пазар. В комплектите на моделите са включени инструкции за монтаж на български език, както и видео клип, на който може да се наблюдава монтажът на идентичен продукт.

 • 02.07.2011 г.
  "Бисайд" ООД откри новия си шоурум в гр. София на бул. "Ситняково" 50-А. В него можете да разгледате последните модели автоматика и бариери на фирма "Beninca". Шоурумът вече работи и може да бъде посетен от понеделник до петък от 10 до 18.30 часа и събота от 10 до 14 ч.

  Otkrivane Showroom

 • 01.12.2010 г.
  "Бисайд" ООД достави автоматика модел Beninca BN.Е24 за двукрила врата за представлението "Полет над кукувиче гнездо" в Народния театър "Иван Вазов".Радваме се, че имаме макар и скромен принос за едно невероятно представление и поздравяваме режисьора Ал. Морфов и актьорския колектив за изключителния професионализъм и себераздаване. Препоръчваме на всеки любител на театъра да види постановката.

  One Flew Over the Cuckoos Nest

 • 24.11.2010 г.
  Посетете ни в Интер Експо Център - София на изложбата"SECURITY - ЗАЩИТА И СИГУРНОСТ" от 23 до 26 февруари 2011 г. на щанд 4В1 в палата № 4. Клиентите които закупят стока от нашата фирма по време на панаира ще ползват 10% отстъпка от крайните цени на продуктите (отстъпката не важи за стоки в промоция)!

 • 23.08.2010 г.
  "Бисайд" ООД вече е вносител на панели за ролетни и секционни врати.  За информация относно цени и условия на доставка, моля свържете се с търговски отдел на тел. 02/9442263 или 02/9442236.

 • 20.06.2010 г.
  В продуктовата гама на "Бисайд" ООД вече са включени и противопожарни врати. При нужда от информация за предлагани модели, цени и наличности, моля свържете се с нашия търговски отдел.

Нашите продукти

С престоя си в нашия сайт, вие се съгласявате да използвате бисквитки. Съгласен съм Научете повече