Най-горе Go to Top

Beside.BGДомофони

Домофони AES

BENINCA – Италия, освен автоматика за контрол на достъпа, вече предлага луксозни интеркоми (домофони).

Интеркомите на BENINCA вече са в магазинната мрежа на Бисайд ООД - филиал на BENINCA в България.

Производството е организирано във Великобритания, на база стратегическо партньорство с водещ производител на комуникационно оборудване.

Качеството на интеркомите на Beninca е  възможно най-високо, дизайнът им е уникален и се различават значително от масовите аналогични продукти на пазара.

Насочени са към премиум сегмента на пазара.

Интеркомите на Beninca са в 3 разновидности според технологията на осъществяване на връзката – DECT, GSM и WiFi.

DECT система е базирана на познатата DECT-безжична технология. Обхватът при нея е до 200 м. При GSM-варианта връзката се осъществява чрез SIM-карта, както при мобилните телефони. Има възможност за набиране както на мобилни, така и на фиксирани номера.

Най-усъвършенствана и с най-много опции е WiFi 3G видео домофонната система. Връзката при нея се осъществява безжично към съществуващите домашни WiFi устройства. Стандартният обхват на WiFi домофоните е 150 метра с насочена антена. Той може да бъде увеличен до няколко стотин метра посредством WiFi ретранслатори.

И при трите варианта клавиатура осигурява възможността за кодиран достъп. Могат да бъдат избирани до 4 устройства едновременно. Видео съобщение или гласова поща, в зависимост от типа на домофонната система, могат да ви бъдат оставени дори когато отсъствате от вкъщи.

Интеркомите на BENINCA са с конструкция от неръждаема стомана и закалени панели, което ги прави изключително надеждни и защитени от недобронамерени посегателства.

 В съчетание с изключителния си дизайн и иновационни решения, домофонните системи на Beninca, превземат все по-голям пазарен дял в сектора на сигурността.

Цялата продуктова гама интеркоми на Beninca, включително най-новите SLIM слушалки, ще бъдат представени за първи път на българския пазар на традиционното изложение Security Expo в Интер Експо Център София.

Тази година то ще се проведе от 7-ми до 10-ти март, а продуктите ще намерите на щанда на филиала на Beninca Holding в България -  фирма Бисайд.

Прочети още...

   Изделията от метал стават все по-популярни и желани. Различни продукти и аксесоари за врати, портали, бариери, огради съществуват навсякъде около нас. Предвид високата стойност на сигурността и комфорта, под внимание се вземат и множеството качества, от които са изработени те.
Изделията от желязо използвани за огради, порти, врати, завоалиращо отместват останалите модели. Те неминуемо се нареждат сред най-устойчивите, а конкуренцията на пазара ги прави все по-усъвършенствани и красиви.
   С годините и все по-нарастващата конкуренция и изискванията на потребителя към сигурността и защитата на имуществото става определяща фактор. Ето, защо всякакви механизми, части и материали сега могат да гарантират спокойствие и защита за години напред.
   Изделията от ковано желязо подлежат на многократни обработки, а това дава големи възможности за тяхното преобразяване от едни продукти в други. Метални брави, врати и задвижващи механизми целят и да спестяват време и средства. Съществуват множество качества доказали устойчивостта, издържливостта и дългогодишната експлоатация на модерните решения за индустриални, битови, производствени и офис врати, охранителни ролетки, портали и бариери.

Всеки, който има вила, къща с дворно място или имот извън града, може да осигури защитата им.
Всеки, който разполага с голяма производствена сграда, склад, офиси или магазини може да организира реда и контрола в преминаващия ежедневен трафик.

   Съвременните продукти за гаражни врати, интериорни врати, индустриални врати, създава уют в дома и обществените помещения и гарантират сигурността и контрола в индустриалните сгради.
Изящество и детайлизиране на орнаментите е онова, което прави всички модерни форми и размери така идеални за всяко място.
   Доверявайки се на високо технологични материали, избирайки вие си осигурявате по-добър стандарт на живот. Поставянето им не изисква много усилия и се извършва за кратко време.
Инвестирането в качествени врати, аксесоари и части за тях, вие получавате дългогодишна експлоатация.
   В избора на фирма за всякакви аксесоари, части и материали за врати, доверете се на утвърденият представител на BENINCA и направете своята заявка сега!

Нашите продукти