Най-горе Go to Top

Beside.BGПаркинг системи

Автоматизирани паркинг системи за Вашият двор, жилищна или офис сграда. Бариерите Beninca са с вграден амперметричен датчик против препятствия и устройство за бързо деблокиране. Това ги прави изключително сигурни и надеждни.

Автоматизирани паркинг системи за Вашия двор, жилищна или офис сграда. Бариерите Beninca са с вграден амперметричен датчик против препятствия и устройство за бързо деблокиране, което ги прави изключително сигурни и надеждни.

Основната идея на модерните паркинг системи е да дават работещи решения с цел оптимално ползване на площта на открити и закрити паркинги. По отношение на начина на употреба, функцията си и вида те се делят на две главни групи - зависими паркинг системи и независими паркинг системи.

Паркинг системите от зависимия вид се характеризират с работа на оператор. Те са най-подходящи като решение за складиране и излагане на автомобили или други машини, тъй като значително увеличават площта на склада за съхранение и осигуряват защита от климатични влияния и контролиран достъп. Чудесно решение са и за изложба на моторни превозни средства от всякакъв тип.

При паркинг системите от независим тип най-голямото удобство е, че не се нуждаят от помощта на оператор. Те са изключително лесни за използване от всеки водач на автомобил, защитени са от вредни атмосферни въздействия и корозия и са лесни за поддръжка. Тези паркинг системи могат да се използват за всякакви видове поземни и надземни паркинги. А най-удобното е, че заради малкото си изисквания, могат да бъдат приспособени и към съществуващи в момента паркинги.

На нашия сайт можете да откриете голямо разнообразие от бариери, антипаркинг устройства, електроника и аксесоари за двата типа паркинг системи. Нашите продукти отговарят на най-високите изисквания за качество, безопасност и надеждност.

Нашите продукти

С престоя си в нашия сайт, вие се съгласявате да използвате бисквитки. Съгласен съм Научете повече