Фирма MyOne, която се присъедини към холдинга Beninca през 2013-та година и е специализирана в производството на задвижвания за радарни врати, представи две иновативни автоматики – LUCE WORKS и LUCE WORKS P.

Моделите от серията WORKS са идеалното решение за радарни врати, които се налага да работят в изключително агресивни атмосферни условия. Например плувни басеини, спа центрове, плавателни съдове и др. Благодарение на компонентите и винтовете, изцяло изработени от неръждаема стомана AISI 316L, и на IP65 сертифицираната кутия, в която са монтирани  моторът и електрониката, е постигната максимална устойчивост на вода и прах. При модела LUCE WORKS P блокът за управление, включващ цялата електроника, е изнесен в отделна IP65 кутия, която може да бъде монтирана на до 10 м от задвижването.

LUCE WORKS и LUCE WORKS P се предлагат в еднокрил (до 200 кг) и двукрил (до 130+130 кг) вариант. Блокът за управление е оборудван с LED цифров дисплей, импулсно захранване с пълна гама (100 – 240 V 50/60 Hz) и зарядно устройство за акумулатор. Наличието на USB конектор позволява бързо и лесно актуализиране на фърмуера, както и незабавно копиране на работни параметри и логика в нова система.