Бисайд представи новото мобилно приложение BeMove – за интелигентно управление през интернет на всички задвижвания за портали, врати, тенти и щори, вкл. и светлини в дома или офиса. Internet of Things (IoT) е нова концепция, която прави нещата да стават “интелигентно”, осигурявайки комфорт, безопасност, енергийна ефективност и достъп и управление чрез интернет.
Платформата BeMove, позволява отдалечен достъп до контролен панел gateway (HOOP), който представлява интерфейса между приложението BeMove и свързаните с нея автомати на Benincà.  Предназначението й е централизирано управление на автоматите по всяко време и от всяка точка на света, само с няколко клика на Вашия телефон/таблет.
HOOP се свързва посредством кодиран радио – канал с всичките инсталирани автомати в дома и офиса Ви и позволява да ги управлявате лесно и удобно от своя смартфон/ таблет. Управлението на системите, е както с приемници, така и с приемо-предаватели, като това Ви позволява да имате обратна информация за състоянието на портали, врати, щори и осветление. Вече няма да бъде необходимо да проверявате лично, дали светлините са оставени включени, щорите са вдигнати или портала и вратата са отворени. С BeMove Вие настройвате Вашите устройства, на база конкретен режим да работа, свързан с Вашия всекидневен ритъм на живот и то от разстояние. Може да виждате и променяте схемите на осветление в реално време. Позволява Ви да създавате различни графици и сценарии по дни и часове запаметявайки Вашето местоположение, за всеки обект по отделно.
Интелигентната система BeMove, управлява до 16 потребителски профила и 64 устройства с радио-честоти. Предимство на системата е, че Вие можете да персонализирате достъпа на повече от един потребител /може да включите членове на семейството и офиса/. Вие определяте кой да има пълни, или ограничени права в панела за управление.
Използвайки новото приложение, ще опростите и оптимизирате контрола на управление на всички устройства във Вашия вече интелигентен дом и офис.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *