Често задавани въпроси

  1. Закупих ново дистанционно управление. Мога ли сам да го обуча на автоматиката?
  • Можете само ако знаете точния модел на централата за управление, имате достъп до нея и сте запознат с инструкцията за нейните настройки. Такава можете на намерите в раздел „Инструкции“ -> „Електроника“ на сайта.

Фирма Бисайд предлага като услуга „Настройка на дистанцинно на обект на клиента“, като цената за районите на София, Пловдив, Варна, Бургас и В. Търново е 50 лв с вкл. ДДС, независимо от броя на настроените дистанционни управления. Извън тези градове цената се уточнява допълнително.

 

  1. Има ли възможност за клониране на новозакупено дистанционно управление от вече работещо такова?
  • Единствено новите дистанционни на Beninca с ARC кодиране То.Go2A и To.Go4A подлежат на клониране. За целта е необходимо да си закупите дистанционно управление модел Happy.2Ak. При покупката ще ви бъде оказано съдействие за клонирането.

 

  1. Как да сменя кодировката на дистанционните Tо.Gо2VA и ToGo4VA?
  • Дистанционните То.Go2VA и To.Go4VA работят както със стария 64-битов код (всички централи на Beninca от преди 2016-та година са такива), така и с новото 128-битово кодиране, така наречения ARC (advanced rolling code). За да разберете как да превключите режимите на дистанцинното, моля изгледайте приложеното видео: