Италианският холдинг Beninca представи новия двигател за плъзгащи врати до 800 кг BULL8OM. Той е с предавка в маслена баня и представлява еволюирала версия на своя предшественик BULL8.
Този модел е предназначен за обекти с висока интензивност на използване. Маслото за смазване позволява да се намали механичното износване на елементите, осигурява работа при ниски температури и дълъг живот на двигателя.
BULL8OM се предлага в две версии – с механични и с магнитни крайни изключватели. Предимството на магнитните крайни изключватели е, че те осигуряват максимална сигурност и надеждност дори при екстремно ниски температури. Тогава, когато работата на механичните изключватели няма как да бъде гарантирана.
В производството на BULL8OM са вложени съвременни иновативни материали. Така например, горният корпус е изработен от ABC материал, стабилизиран срещу UV лъчи, за да се гарантира по-добра устойчивост на стареене. Винтовете за закрепване на картера са от неръждаема стомана за да се предотврати повреда или ръжда. Зъбните колела са направени изцяло от метал за осигуряване на високо качество и най-вече надеждност.
Блокът за управление се характеризира с двойна защита, гарантирана не само от картера на двигателя, но и от вътрешна пластмаса, която го предпазва от проникване на влага и животни
Наличието на енкодер допринася за максимална прецизност във фазите на движение и спомага за допълнителна сигурност при препятствия.
Централата за управление е оборудвана с интегриран LCD дисплей и радиоприемник с възможност да управлява две различни кодировки – HCS и ARC. Както всички нови блокове за управление на Beninca, тя притежава autoset функция на параметрите, което я прави изключително лесна и интуитивна при инсталиране.
Новият двигател за плъзгащи врати до 800 кг BULL8OM вече е достъпен в магазинната мрежа на фирма Бисайд, филиал на Beninca Holding в България.

beside

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *