На 9-ти октомври 2015 год. фирма Бисайд – филиал на Beninca Holding в България, представи новите подземни двигатели за двукрили портали на Beninca – DU.IT и DU.350.
Подземните двигатели са идеалното решение за случаите, в които се изисква да се съчетаят качествената автоматика с красивата двукрила врата.
В страните от Западна Европа и особено във Великобритания, красотата на вратите е издигната в култ и по тази причина подземните двигатели са сред най-предпочитаните решения.
На снимката може да се види типичен английски двукрил портал с двигатели DU.350.
Beninca е с над 30 години опит в производството на подземни двигатели , като не спира да разработва иновациионни подобренията за новите модели.
Така например, за модела DU.350NGE за врати с крила до 4 метра, Beninca използва чугун за главната предавка на двигателя. Тази промяна осигурява максимална надеждност при тежки и масивни врати. Подобрението превърна продукта DU.350 в абсолютен лидер на пазара в този клас двигатели.
Двигателите DU.IT и DU.350 работят на 230 Vac или 24 Vdc и всички версии са оборудвани с абсолютен енкодер, който позволява максимална прецизност във фазите на движение на крилата.

beside

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *