Новият приемник ONE, с 4 канала, с широк диапазон на захранване 115-230 Vac, управлява тройно кодиране, Advanced Rolling Code, променлив код и фиксиран код, като така позволява лесно управление във всякаква среда и ситуация чрез продукт, отговарящ на всяко изискване.
Новото кодиране ARC , Advanced Rolling Code, е една от големите новости на 2016 г. и позволява да се постигне абсолютно ниво на сигурност, благодарение на дължината на предавания код, 128 bit. Има два входа за команди по кабел, ONE.4 е съвместим с новия програматор Advantouch.
Използването на Advantouch с новия приемник, позволява лесно и бързо управление на сложни инсталации или на такива, които се характеризират с много консуматори, но преди всичко дава възможност за лесно и бързо актуализиране на фърмуера на приемника.
Възможността да се зададе парола чрез дисплея, осигурява също максимална сигурност в случай на евентуални намеси на трети лица, приемникът получава функционалност, налична за най-модерните централи на Benincà.

beside

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *