Фирма Бисайд, филиал на италианския производител на автоматични задвижвания Beninca в България, по традиция ще вземе участие в специализираното изложение за сигурност и безопасност Security Expo. Тази година то ще се проведе от 15-ти до 18-ти март в Интер Експо Център, град София.
Фокусът в представянето на нови продукти тази година ще падне върху новото поколение дистанционни управления с революционното ARC (Advanced Rolling Code) 128-битово кодиране.
Дистанционните предаватели To.Go на Beninca са познати от години на пазара с високата си надеждност, добър обхват и характерен дизайн.
Новите модели To.Go ARC имат редица иновационни изменения.
С цел подобряване нивото на сигурност, Beninca разработи нов тип кодиране – ARC (Advanced Rolling Code), което само по себе си представлява еволюция на ролинг кода. ARC кодирането се характеризира със 128 бита дължина на предавания код, срещу 64 на на старите дистанционни и на практика гарантира абсолютно ниво на безопасност. Новият тип кодиране прави предавателите To.Go невъзможни за клониране и ги превръща в ключов елемент от контрола на достъпа.
Променен е и размерът на дистанционните управления и на бутоните. Те са по-компактни, като същевременно запазват италианския си дизайн в стил „клавиши на пиано“.
На щанда на фирма Бисайд ще можете да разгледате и действащи модели на всички най-продавани продукти на Beninca – бариери, боларди, антипаркинг устройства, автоматики за портални и гаражни врати.
Със сериозно присъствие на тазгодишното изложение ще бъдат и продуктите на HiMotions (от 2012-та год. част от холдинга Beninca) – предлагаща всички необходими части и аксесоари за сглобяването на врати на панти, плъзгащи, конзолни и висящи врати, както и части и материали, използвани в изработката на секционни врати и охранителни ролетки.
На щанда на фирма Бисайд можете да получите компетентна техническа информация, както и консултации от специалисти на фирмата.

beside

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *