Spartacus е най-новата иновация от гамата боларди произведени от Rise, компанията от Benincà Group, специализирана в системите за безопасност и управлението на достъпа. Представен на последното издание на Sicurezza Fiera Milano, панаира за сигурност в Милано, през ноември 2021 г., Spartacus вече е и на българския пазар.

Spartacus е маслено-динамичен болард с независима хидравлична помпа за всеки стълб. Пътните стълбове от ново поколение зачитат естетическите нужди във всички контексти, в които се използват, от градски центрове до частни жилища. Както всички свои предшественици, болардът Spartacus, произведен от Rise, гарантира високи технически и функционални стандарти. Хидравличната технология е идеална за минимизиране на износването и напрежението върху механичните компоненти, но освен това, всеки аспект на дизайна е разработен, за да гарантира възможно най-високо качество и функционалност на употреба. Всеки болард включва независима хидравлична помпа, която гарантира работни цикли до 3500 на ден. Корпусът на Spartacus е с диаметър 275 мм и се предлага в два варианта на височина: 600 и 800 мм. Неговият дизайн също предлага две опции – черен и инокс.

Всеки модел от линията Spartacus включва LED системи за визуална сигнализация на препятствието и система за сигурност, която улеснява отключването в случай на прекъсване на електричеството.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.